MET AFFECT VOOR JOU

Met Affect voor jou

Aanpak van Stress

Piekeren, tobben, in je hoofd zitten, vastlopen, werkdruk voelen. Ons hoofd draait overuren om alles bij te kunnen houden, met op den duur alle gevolgen van dien: stress, vermoeidheid, spanning, onzekerheid en/of lichamelijke (pijn)klachten.

Maar wat nu als je hoofd continu vol zit met gedachten en je niet meer weet hoe het is om een ‘leeg’ hoofd te hebben? Wat als je gewoon niet anders kunt, dan altijd maar doorgaan en nauwelijks meer in staat bent om eens stil te staan en je eigen gevoelens en behoeften te voelen? Veel mensen hebben niet eens meer in de gaten dat hun hoofd onrustig en actief is, het hoort er gewoon bij. Het chronisch piekeren of in je hoofd zitten is echter geen vaststaand gegeven, het is een gewoonte geworden. Maar wel een heel vermoeiende gewoonte, die op den duur allerlei lichamelijke klachten met zich meebrengt en je belemmert je leven echt te gaan beleven!

Aanpak van stress

Met Affect werkt met de online training Aanpak van Stress, van het platform “Uit je hoofd in je lijf”. Persoonlijke coaching gesprekken (op locatie of online middels Skype of online classroom) in combinatie met een online leeromgeving waar je mee aan de slag kunt gaan, op een moment dat het jou schikt.

Je leert op een praktische manier anders met je gedachten en gevoelens om te gaan. De structuur van de training is overzichtelijk. Elke module bestaat uit inleidende theorie, een observatie opdracht en twee lichamelijke opdrachten en wordt afgesloten met een coaching gesprek.

In de training Aanpak van stress is het uitgangspunt dat emoties gewoon bij het leven horen, maar dat je ze wel kunt ‘managen’. Door emoties bewust te ervaren en te erkennen, gun je jezelf de kans om adequaat te reageren. En als je dat proces gaat beheersen en consequent weet toe te passen, zal je veel meer rust, kracht en zelfvertrouwen gaan ervaren!

Hoe ziet een traject eruit?

Tijdens het intakegesprek maken we kennis en bespreken we jouw wensen. Ook wordt toegelicht hoe het traject eruit gaat zien.

 • Bij een wederzijdse klik en vertrouwen in de aanpak, gaan we van start met het traject.
 • Globaal zullen er 8 tot 10 gesprekken plaatsvinden van 1,5 uur.
 • Naast onze persoonlijke gesprekken ga je thuis aan de slag in de persoonlijke online leeromgeving.
 • Na het doorlopen van de 6 modules bespreken we je voortgang door middel van een eindrapportage en geef ik je tips, oefeningen en technieken die jou het beste kunnen helpen.

Klik hier voor meer  informatie over de online training ‘Aanpak van Stress’. 

Van A tot Stressvrij

Wil je ook een betere werk-privé balans?

Van A tot Stressvrij

Wil je ook meer balans in je leven en werk?

Hoe ziet een traject eruit?

Tijdens het intakegesprek maken we kennis en bespreken we jouw wensen. Ook wordt toegelicht hoe het traject eruit gaat zien.

 • Bij een wederzijdse klik en vertrouwen in het traject, gaan we samen aan de slag.
 • Globaal zullen er 8 tot 10 gesprekken plaatsvinden van 1,5 uur.
 • Naast onze persoonlijke gesprekken ga je thuis aan de slag in de persoonlijke online leeromgeving.
 • Na het doorlopen van de 6 modules bespreken we je voortgang door middel van  een eindrapportage en geven we tips, oefeningen en technieken die jou het beste kunnen helpen.

Klik hier voor meer  informatie over de online training ‘Aanpak van Stress’. 

Mijn loopbaanreis

Heb jij ook het gevoel dat er misschien wel meer in je zit? Dat je talenten bezit die je nu onvoldoende gebruikt? Misschien mis je de energie in je huidige baan? Of wellicht ben je genoodzaakt om naar een andere baan uit te kijken? Dan is het tijd om op reis te gaan en jezelf te onderzoeken vanuit hele verschillende invalshoeken.

Mijn online loopbaanreis bied je de mogelijkheid om aan de hand van een online leeromgeving en persoonlijke begeleiding door mij, jezelf en je eigen loopbaan eens grondig onder de loep te nemen.

Wat levert deze loopbaanreis je op ?

 • Inzicht in wie je bent, wat je kunt èn waar je drijfveren liggen
 • Een duidelijke richting die je op wil gaan, inzicht in welke banen bij je kunnen passen
 • Een uitgewerkt plan van aanpak

Hoe te werk?

Tijdens een intake gesprek maken we kennis, bespreken je loopbaanvraag en licht ik toe hoe het traject eruit ziet.
Bij een wederzijdse klik en vertrouwen in het traject kan je loopbaanreis starten!
Tussen onze persoonlijke gesprekken in,  ga je thuis aan de slag vanuit de online leeromgeving met een persoonlijk account. De loopbaanreis bevat 6 modules. In totaal zullen er 6-8 persoonlijke gesprekken plaatsvinden van 1,5 uur.

Zie de video hiernaast voor een indruk van het programma

Gun jij jezelf ook de baan die écht bij je past?